Luis Fonsi i Aitana se sumen als concerts de Vivers de la Gran Fira de València

La gira ‘Vida World Tour’ de Fonsi arribarà a València el 9 de juliol, mentre que la primera d’Aitana ho farà el 23 de juliol.

Luis Fonsi i Aitana seran els artistes que completaran la programació dels concerts de Vivers de l’edició d’enguany de la Gran Fira de València, conformant així un calendari de 18 concerts amb més d’una trentena d’artistes. Fonsi arribarà a València el pròxim 9 de juliol, en plena gira ‘Vida World Tour’, mentre que el públic podrà disfrutar de la primera gira d’Aitana el dia 23 de juliol.

El regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Pere Fuset, ha destacat la gran diversitat del cartell definitiu dels concerts d’enguany, amb una gran combinació d’artistes locals, nacionals i internacionals per poder arribar a la major quantitat de públics diferents i superar les xifres històriques d’assistència dels darrers anys. “N’hi ha oferta per a totes i tots, amb la meitat del cartell conformat per dones –molt per damunt de la mitjana estatal amb entre un 10 i un 15 per cent de dones als cartells-, i amb preus assequibles que permetran vore per un màxim de 30 euros la majoria dels concerts”, ha explicat en referència a vora el 70 per cent dels espectacles i en comparació dels preus que cal pagar per disfrutar amb els mateixos artistes internacionals en altres festivals.

Luis Fonsi, ‘la veu del Pop’ i un dels màxims representants de la música llatina, és un guardonat intèrpret, compositor, instrumentista i productor de Puerto Rico. Ha batut rècord de vendes i s'ha posicionat en els primers llocs de popularitat gràcies a la qualitat interpretativa. En 2019 torna a Espanya amb la seua gira 'Vida World Tour', amb grans èxits com ‘Despacito’, 'No me doy por vencido', ‘Calypso’ o ‘Imposible’. Per la seua banda, Aitana arribarà a València amb la seua primera gira en solitari des que deixara l’acadèmia d’Operación Triunfo en la seua novena temporada.

Estos dos concerts se sumen als ja anunciats prèviament, que començaran el dia 30 de juny amb David Bisbal, a qui seguiran Loreena McKennit, Ana Belén, Kiko Veneno, Bebe, Xavi Sarrià, Miss Bolívia, Amparanoia, Tremenda Jauría, Ses, Tesa, Poder Bimenstrual Dj, Echo & The Bunnymen, Júlia, Green Valley, The Danse Crashers, Jamaleònics, Leiva, Luz Casal, Morgan, Andrés Calamaro, Ketama, Dulce Pontes, Alfred García, Els Jóvens, Tardor, Iseo & Dodosound with The Mousehunters, Auxili, Roba Estesa, Crystal Fighters, La Casa Azul i Xoel López.


Les entrades dels dos nous concerts es podran adquirir també a través del web www.concertsdevivers.com: per al concert de Fonsi ja estan disponibles; per al d’Aitana les entrades eixiran a la venda en uns dies.

Etiquetes: Fira Juliol

Festes de València Ayuntamiento de València