La delegació de Cultura Festiva se suma a la celebració del 23 d'abril amb un passallibres

‘S’alliberaran’ exemplars de nou diferents títols que els ciutadans i ciutadanes podran portar-se per a llegir-los.

La regidoria de Cultura Festiva se sumarà a la celebració del 23 d'abril, Dia Internacional del Llibre, amb la iniciativa Passallibres, que consisteix a ‘alliberar’ llibres eixE dia per tota la ciutat, i especialment en els voltants dels museus festius (Museu del Corpus, Museu Faller i Museu de la Setmana santa Marinera) perquè qualsevol ciutadà o ciutadana puga portar-li'ls a casa per a llegir-los.

El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, ha convidat a la ciutadania «a participar en aquesta iniciativa amb la qual també volem fomentar els hàbits de lectura, i anime que els qui participen compartisquen la seua experiència en les xarxes socials amb l'etiqueta #PassallibresFestiu».

Es tracta d'una iniciativa per a col·laborar amb l'expansió de la cultura escrita en coincidència amb una data tan assenyalada. Des de la Regidoria de Cultura Festiva es ‘alliberaran’ llibres com l'edició especial del Xicotet Princep realitzada amb motiu de les Falles 2018, catàlegs del Museu Faller, el volum els Papers del Corpus, Contes de Setmana Santa, els llibrets de la Falla Municipal realitzats per l'artista Okuda. En total seran nou títols editats des de la Regidoria de Cultura Festiva, que la ciutadania trobarà en diferents punts de València.

Des de la regidoria de Cultura Festiva es proposa la possibilitat que qui es porte a casa aqueixos llibres puga passar-li'ls a algú o alliberar-los una vegada els haja llegits.

Etiquetes: Dia del Llibre

Festes de València Ayuntamiento de València