Els Concerts de Vivers acullen demà la gira Vida, de Luis Fonsi

La portes obrin a les 20.00 i l'actuació comença a les 22.00 hores.

El cantant porto-riqueny Luis Fonsi actuarà demà dimarts, 9 de juliol, en els Concerts de Vivers de la Gran Fira de València de 2019. L’actuació s’emmarca en la gira Vida, títol del seu últim treball discogràfic, publicat el passat mes de febrer per Universal Music. Els Concerts de Vivers són una iniciativa de l’Ajuntament de València amb la col·laboració de l’Associació de Promotors Musicals de la Comunitat Valenciana (MusicaProCV) i el patrocini d’Amstel.

En el repertori de l’àlbum es troba la cançó Despacito, que l’any 2017 es va situar al capdavant dels rànquings d’èxits en més de quaranta països. La composició va ser guardonada com a gravació i cançó de l’any en els premis Grammy llatins del 2018. A més, el tema, en què col·laborava el també porto-riqueny Daddy Yankee, ja acumula més de 6 bilions de visualitzacions al YouTube i 1 bilió de reproduccions a Spotify. En el disc s’ha inclós el remix amb la presència de Justin Bieber, que va obtindre un premi Grammy llatí com a millor fusió i interpretació urbana.

Així mateix, l’últim llançament de Luis Fonsi inclou altres dels seus èxits, com Échame la culpa, amb Demi Lovato, i Imposible, amb Ozuna, els dos amb influències de la música urbana. Esta mateixa línia seguixen cançons com Calypso, amb Stefflon Don, i Apaga la luz. Tanmateix, el cantant també ha inclós algunes composicions més melòdiques (Sola, Le pido al cielo o Poco a poco), que recorden als seus principis artístics.

Així doncs, el públic que s’aprope als Jardins del Real demà dimarts tindrà l’oportunitat de conéixer les diverses facetes artístiques del compositor. Segons el mateix Luis Fonsi, l’espectacle serà molt dinàmic i combinarà els moments rítmics i els romàntics. A més, els assistents el podran acompanyar en un viatge en el temps amb mescles de diferents cançons de tota la seua trajectòria.

Vida World Tour va començar el passat 22 de juny a Toledo i arriba a València després de passar per Sevilla, Madrid i Valladolid, entre altres localitats. Posteriorment, el vocalista recorrerà bona part del territori espanyol, Europa i el continent americà.

ENTRADES A LA VENDA

Les localitats per al concert de Luis Fonsi en els Concerts de Vivers de demà dimarts, 9 de juliol, es poden adquirir en la web oficial del festival: www.concertsdevivers.com. El preu dels tiquets és de 38 euros, més les despeses de distribució. Les portes del recinte s’obriran a les 20.00 i l’horari previst per a l’inici de l’actuació són les 22.00 hores

Etiquetes: Fira Juliol, Concerts de Vivers

Festes de València Ayuntamiento de València