Els Concerts de Vivers acullen demà l'espectacle solidari corazonadas

Part de la recaptació del concert, en el qual actuaran Luz Casal, Morgan i Gypsy y los Gatos Rumberos, es destinarà al projecte Papallona de l’Associació Àmbit.

Els Concerts de Vivers de la Gran Fira de València acullen demà, dissabte 13 de juliol, l’espectacle solidari Corazonadas. Serà la tercera ocasió consecutiva en què el festival participa en una iniciativa benèfica, una part de la recaptació de la qual es destinarà al projecte Papallona de l’Associació Àmbit, una entitat que treballa en la reinserció i l’atenció integral de dones recluses i exrecluses des de fa 25 anys. Durant el concert actuaran Luz Casal, Morgan i Gypsy y los Gatos Rumberos.

Amb una trajectòria de més de 40 anys, Luz Casal presenta el seu treball Que corra el aire, publicat per Warner al març de 2018 amb les composicions originals de l’artista després de cinc anys de descans. Durant la dècada dels huitanta va participar en la gira El rock de una noche de verano amb Miguel Ríos i Leño i, posteriorment, va publicar èxits com «No me importa nada», «Piensa en mí» i «Entre mis recuerdos», entre d’altres.

D’altra banda, Morgan és un grup madrileny de pop i soul format per Nina de Juan (veu i piano), Paco López (guitarra i veus), Ekain Elorza (bateria), Alejandro Ovejero (baix i veus) i David Schulthess (teclat i veus). Actualment, Morgan continua amb la seua gira Air, títol del seu segon treball. Per a acabar, Gypsy y los Gatos Rumberos és un sextet de Requena nascut en 2008, que se centra en el jazz manouche, creat pel guitarrista belga Django Reinhardt. Guardonats en 2018 amb el premi Música en Femení de Sona la Dipu, la seua presència als Concerts de Vivers és fruit de la col·laboració amb el certamen musical provincial.

L’espectacle Corazonadas compta amb el suport de la Generalitat i la participació de les promotores valencianes Territori Musical i El Caimán Producciones. Així mateix, el projecte Papallona és una iniciativa pionera a Espanya, que es va posar en marxa al setembre de 2006, per a implementar un programa d’habitatge destinat a dones preses i exrecluses amb problemes de salut mental greus. El programa compta amb la col·laboració de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives i de la Conselleria d’Habitatge de la Generalitat. En esta ocasió, la recaptació es destinarà als tallers d’artteràpia que organitza Àmbit dins i fora dels recintes penitenciaris i per a l’obertura del nou habitatge Oronella per a la promoció de l’autonomia de les persones beneficiàries.

D’altra banda, al llarg de la jornada, les persones que assistisquen al concert poden visitar diferents parades i punts d’informació de col·lectius socials i feministes de la ciutat de València que desenvolupen diverses activitats de conscienciació ciutadana com a Psicólogas sin fronteras, Xarxa Dones amb Discapacitat, Balloona Matata, Lambda, Feministes Antiespecistes, Malala Riba-roja, La Errería (House of Bent), Zorras Peligrosas, Ampgyl i 40 Jornades Feministes PV.

ENTRADES A LA VENDA

Les localitats per a l’espectacle solidari Corazonadas dels Concerts de Vivers, que se celebra demà, dissabte 13 de juliol, es poden adquirir a la web www.concertsdevivers.com. El preu de les entrades és de 30 euros més despeses de gestió, mentre que en taquilla el preu serà de 35 euros.

Les portes del recinte obrin a les 19.30 hores i l’horari per a les actuacions és el següent: Gypsy y los Gatos Rumberos (21.00 hores), Morgan (22.00 hores) i Luz Casal (23.30 hores). Els Concerts de Vivers són una iniciativa de l’Ajuntament de València amb la col·laboració de l’Associació de Promotors Musicals de la Comunitat Valenciana (MusicaProCV) i el patrocini d’Amstel.

Etiquetes: Fira Juliol, Concerts de Vivers

Festes de València Ayuntamiento de València