40 artistes locals, nacionals i internacionals conformen el cartell dels concerts de Vivers 2020

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de València aprovarà este divendres la proposta de concerts per a la pròxima edició de la Gran Fira de València el pròxim mes de juliol als jardins de Vivers. Com a característica principal destaca que el 50 per cent de participants seran artistes dones (bé líders o bé amb dones als grups) davant d’una mitjana del 20 % a la resta de festivals espanyols, el que situa els Concerts de Vivers en una posició líder i de referència al mercat musical.

“És motiu de gran satisfacció que la lluita per la igualtat de drets i oportunitats per a les dones que procurem des de totes les polítiques municipals també es puga vore reflectida amb un cartell paritari en estos concerts”, ha ressaltat el regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana.

Hi haurà un total de 18 concerts, un 50 % més dels habituals fins fa cinc anys. Els protagonitzaran una quarantena d’artistes invitats, dels quals un 35 % seran estrangers. N’hi haurà de singulars, com els que faran Paul Weller, Residente o Mala Rodríguez, que han triat València com una de les poques o com l’única ciutat on oferiran un show complet. A més, els concerts d’enguany tornen a dirigir-se a públics de totes les edats i preferències musicals (pop, rock, reggae, metal...) amb una dotzena d’empreses promotores programant.

Galiana també ha posat en valor els preus dels concerts. “Com és habitual a València tornem a oferir concerts de màxima qualitat a preus per baix de l’habitual en altres festivals”, ha explicat. El 70 % dels concerts tindran preus que no superaran els 30 euros i comptaran amb ofertes de llançament a partir dels 12 euros. A tall d’exemple, la franja de preus oscil·larà dels 12 als 50 euros de Roger Hodgson, un concert pel qual en altres ciutats s’arriben a pagar entrades per 225 euros. També al cas d’Amaia o India Martínez hi haurà preus de 25 a 29 euros, pels 50 habituals en altres ciutats, mentre que per Fangoria es pagaran entre 29 i 35 euros pels 44 com a mínim que s’han de pagar en altres concerts seus.

Els artistes i grups confirmats per a esta nova edició dels Concerts de Vivers són:
01/07 - SEBASTIÁN YATRA
02/07 - DESAKATO + MAFALDA+SMOKING SOULS+MADAME BLUES
03/07 - INDIA MARTÍNEZ
04/07 - BARÓN ROJO + ZARPA
05/07 - ALEX KAPRANOS (FRANZ FERDINAND DJ SET) + LADILLA RUSA
+ CUPIDO + DJs La 3
08/07 - AMAIA + NATALIA LACUNZA + NURIA GRAHAM
09/07 - CAMELA
10/07 - RESIDENTE
11/07 - POETES DEL ROCK: LOS SECRETOS + COQUE MALLA + SOLE
GIMÉNEZ
12/07 - PAUL WELLER

15/07 - ANA TORROJA
16/07 - LOLA ÍNDIGO+ MEDINA KID + KAYL + CHILAX
17/07 - FANGORIA + NANCYS RUBIAS
18/07 - ROTOTOM PARTY: MACACO + MALUKS + NONAI SOUND DJ
20/07 - SUPERTRAMP’S ROGER HODGSON
23/07 - CORAZONADAS: MALA RODRÍGUEZ + ALBANY
24/07 - SIMPLE MINDS
25/07 - LOS DE MARRAS + BENITO KAMELAS + CORAZONES
ELÉCTRICOS

A partir de la seua aprovació demà tota la informació dels concerts estarà disponible al web https://concertsdevivers.com/.

Festes de València Ayuntamiento de València