Cultura Festiva porta a 18 barris i pobles de València les propostes nadalenques de ‘Toc Toc. El Nadal està al teu barri’

La Regidoria de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València ha preparat tot un seguit de propostes nadalenques que substituiran la tradicional celebració d’Expojove ateses les restriccions derivades de la pandèmia per la covid-19. Del 26 de desembre al 5 de gener els carrers i places de 18 barris i pobles de València acolliran totes les propostes programades, entre les quals hi ha concerts, espectacles de màgia o teatre, entre d’altres.

Continuar llegint

La programació nadalenca arriba a 25 barris i pobles de València entre el 26 de desembre i el 5 de gener

Un total de 25 barris i pobles de València acolliran les propostes nadalanques que la Regidoria de Cultura Festiva ha preparat per a estes festes marcades per les restriccions derivades de la pandèmia. Des del 26 de desembre fins el 5 de gener, la missatgera Caterina recorrerà una desena d’emplaçaments per arreplegar les cartes als Reis d’Orient i les activitats infantils del programa ‘Toc toc, el Nadal està al teu barri’ es deplegaran cada dia en dos llocs diferents de la ciutat. A més, el tradicional betlem instal·lat al Saló de Cristall, que enguany no és visitable per la covid-19, es podrà vore online a través del web municipal, i la recepció que l’alcalde, Joan Ribó, farà a Melcior, Gaspar i Baltasar el 5 de gener de vesprada es retransmetrà en directe.

Continuar llegint

L'Ajuntament i el València CF sumen esforços per a donar suport al sector faller

El regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, ha presentat este dimarts l'acord de col·laboració entre l'Ajuntament de València i el València CF. per a la promoció i suport de la Festa de les Falles i de la labor del sector faller. Segons este acord, el València CF durà a terme diferents iniciatives de promoció de les Falles i la cultura local durant la temporada 2020/2021 del Campionat de Lliga de Primera Divisió.

Continuar llegint

Festes de València Ayuntamiento de València