Una exposició fotogràfica mostra edificis desapareguts del Marítim i la seua relació amb les processons de la Setmana Santa Marinera

Este dimarts, 9 de març, el Museu de la Setmana Santa Marinera Salvador Caurín estrenarà una nova exposició fotogràfica per mostrar edificis emblemàtics del Marítim, ja desapareguts, i la seua relació amb els actes processionals de la festa gran dels Poblats Marítims. "L’estètica urbana de la festa" és una mostra que dona continuïtat a una altra, "La botiga i la festa", que fins el mes de desembre passat va mostrar establiments comercials també desapareguts en esta zona de València i els seus vincles amb la Setmana Santa Marinera durant el segle XX.

Continuar llegint

La programació nadalenca arriba a 25 barris i pobles de València entre el 26 de desembre i el 5 de gener

Un total de 25 barris i pobles de València acolliran les propostes nadalanques que la Regidoria de Cultura Festiva ha preparat per a estes festes marcades per les restriccions derivades de la pandèmia. Des del 26 de desembre fins el 5 de gener, la missatgera Caterina recorrerà una desena d’emplaçaments per arreplegar les cartes als Reis d’Orient i les activitats infantils del programa ‘Toc toc, el Nadal està al teu barri’ es deplegaran cada dia en dos llocs diferents de la ciutat. A més, el tradicional betlem instal·lat al Saló de Cristall, que enguany no és visitable per la covid-19, es podrà vore online a través del web municipal, i la recepció que l’alcalde, Joan Ribó, farà a Melcior, Gaspar i Baltasar el 5 de gener de vesprada es retransmetrà en directe.

Continuar llegint

Cultura Festiva porta a 18 barris i pobles de València les propostes nadalenques de ‘Toc Toc. El Nadal està al teu barri’

La Regidoria de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València ha preparat tot un seguit de propostes nadalenques que substituiran la tradicional celebració d’Expojove ateses les restriccions derivades de la pandèmia per la covid-19. Del 26 de desembre al 5 de gener els carrers i places de 18 barris i pobles de València acolliran totes les propostes programades, entre les quals hi ha concerts, espectacles de màgia o teatre, entre d’altres.

Continuar llegint

Festes de València Ayuntamiento de València