El mestratge d'Alejandro Santaeulalia i el llenguatge plàstic de Dulk es donaran cita en 2021 amb la Falla Gran Municipal

Alejandro Santaeulalia tornarà a plantar en la Plaça de l’Ajuntament i ho farà acompanyat per un dels artistes urbans valencians més internacionals, Dulk. Un comité seleccionador independent i paritari designat per entitats falleres, artístiques i de la societat valenciana ha triat per majoria este projecte entre un total de quatre candidatures per convertir ‘Protegeix allò que estimes’ en la falla gran municipal de 2021.

Continuar llegint

Huit projectes opten a convertir-se en les Falles Municipals de 2021

Quatre projectes per a la falla gran i quatre per a la falla infantil. Acabat el termini perquè artistes fallers i equips multidisciplinars presentaren les seues candidatures per plantar en la plaça de l’Ajuntament l’any que ve, fins a huit projectes optaran a convertir-se en les Falles Municipals de 2021. El regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, ha destacat l’interés que un any més ha despertat esta crida a projecte. “Un any més, i ja en van cinc, s’imposa el criteri artístic i faller per triar les falles municipals i espere que el resultat siga molt il·lusionant i que en 2021, un any que segur serà molt especial, puguem disfrutar de dos grans falles”, ha afirmat Galiana.

Continuar llegint

Ceballos i Sanabria seleccionats per firmar la Falla Municipal de 2021

Per segon any consecutiu i per onzena vegada en la història de les Falles de València, Ceballos i Sanabria han sigut seleccionats per firmar la falla municipal infantil del pròxim any, gràcies al seu projecte ‘També?’. Un comité seleccionador independent, designat per entitats referents del món faller i artístic i de la societat valenciana els han triat per unanimitat en una jornada on s’han presentat fins a quatre projectes per plantar en la Plaça de l’Ajuntament el pròxim mes de març.

Continuar llegint

Els artistes fallers amb interés a plantar les Falles municipals de 2021 podran presentar els seus projectes a partir de dimarts

Este pròxim dimarts, dia 2 de juny, s’obrirà el termini perquè artistes i equips multidisciplinars interessats a plantar les falles municipals de 2021 puguen presentar la documentació corresponent dels seus projectes. Com a principal novetat enguany, atesa la situació sanitària vigent, este període de presentació de documentació, de 10 dies hàbils, comptarà amb cita prèvia per poder atendre de forma ordenada totes i tots els artistes interessats.

Continuar llegint

Festes de València Ayuntamiento de València